Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Φωτιά στη Σταμάτα: Ποινική δίωξη στον 64χρονο Αλβανό μελισσοκόμο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος αποδέχεται ότι τα μελίσσια του βρίσκονται στο σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, αλλά αρνείται όμως την υπαιτιότητά του ως προς την πρόκληση της πυρκαγιάς

Ποινική δίωξη ασκήθηκε κατά του 64χρονου, αλβανικής καταγωγής, μελισσοκόμου ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς για τη μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή της Σταμάτας Αττικής και γρήγορα επεκτάθηκε στη Ροδόπολη και το Διόνυσο. Η φωτιά ξεκίνησε σε περιοχή κοντά στο νεκροταφείο της Σταμάτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακριτικοί υπάλληλοι του τμήματος διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος σχημάτισαν σε βάρος του μελισσοκόμου δικογραφία για εμπρησμό εξ΄ αμελείας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος αποδέχεται ότι τα μελίσσια του βρίσκονται στο σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, αλλά αρνείται όμως την υπαιτιότητά του ως προς την πρόκληση της πυρκαγιάς.

Κατόπιν αυτών, ο μελισσοκόμος είναι αντιμέτωπος με τα πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα του εμπρησμού από αμέλεια, από τον οποίο μπορεί να προκληθεί κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή και του εμπρησμού δασικής έκτασης από αμέλεια. Ο 64χρόνος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ