Κοινωνία

Εμβολιάστηκε ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας που πέθανε μετά το εμβόλιο

Συμβολική κίνηση από τον σύζυγο της 44χρονης από την Κρήτη, η οποία πέθανε μετά τον εμβολιασμό της.

Τη δεύτερη δόση του εμβολίου έκανε ο σύζυγος της 44χρονης στην Κρήτη, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Ο σύζυγος της θανούσης θέλησε, έτσι, να δώσει ένα μήνυμα για τον εμβολιασμό, όπως έκανε και κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της γυναίκας του.

Ο κ. Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca, αλλά ζήτησε να κάνει άλλο εμβόλιο στη δεύτερη. Η απόφασή του αυτή είχε να κάνει με το ότι είχε εμφανίσει παρενέργειες μετά τον πρώτο εμβολιασμό και ειδικότερα εξανθήματα, έντονη κούραση και μυαλγίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

«Χθες έκανα το εμβόλιο της Pfizer θέλοντας να περάσω το μήνυμα για το κοινό καλό στην κοινωνία και η ίδια η σύζυγός μου θα το ήθελε σαν παράδειγμα. Πρέπει να ακούμε την επιστήμη» σημείωσε ο ίδιος σε πρωινή του συνέντευξη στο Mega.

Ξεκαθάρισε, όμως, πως η πράξη του αυτή «δεν απαλλάσσει κάθε ευθύνη για το θάνατο της γυναίκας» του και συμπλήρωσε πως «έχασε τη ζωή της γιατί πάρθηκε μία λάθος απόφαση να χορηγείται το εμβόλιο της AstraZeneca σε γυναίκες κάτω των 60 ετών».

«Εγώ ζήτησα να κάνω το εμβόλιο για να περάσω το μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού» ξεκαθάρισε.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...