Κοινωνία

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παίρνει θέση για την επίθεση στην σύντροφό του

Με μια ανάρτηση στο facebook ο Κωνσταντίνος Μητσοστάκης παίρνει θέση στην επίθεση κατά της Σάκκαρη από την Αννα Ελαφάντη του ΣΥΡΙΖΑ - «Σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα», αναφέρει ο γιος του πρωθυπουργού

Απάντηση στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Ελεφάντη για την επίθεση που εξαπέλυσε στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τέννις, Μαρία Σάκκαρη, δίνει σε ανάρτησή του στο Facebook ο γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Πιο αναλυτικά αναφέρει:

«Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά.

Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής.

Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές... αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή».

Δείτε την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη:

https://www.facebook.com/kostantinos.mits/posts/4040642899322668

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ