Κοινωνία

Λάρισα: Μετέφεραν ηρωίνη και χάπια με το ΙΧ τους

Έβγαλε «λαγό» ο τυχαίος έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης το απόγευμα της Παρασκευής στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις Έλληνες, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, οι οποίοι διακινούσαν ηρωίνη και χάπια στη Λάρισα.

Μέσα στο όχημα βρέθηκαν 53 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, ενώ στα ρούχα της μίας από τις γυναίκες βρέθηκε κρυμμένη μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή «βράχου», βάρους 57 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι τρεις επιβάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Το όχημα κατασχέθηκε μαζί με τρία κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους οι δράστες, οι οποίοι προσήχθησαν στην Δίωξη Ναρκωτικών και στην συνέχεια παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.

Τον τσάκωσαν με δεκάδες ναρκωτικά χάπια

Δειγματοληπτικό έλεγχο έκαναν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε έναν Έλληνα σε περιοχή των Σερρών, τα ξημερώματα του Σαββάτου και του πέρασαν χειροπέδες καθώς βρήκαν στην κατοχή του 88 ναρκωτικά για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η ελληνική πολεμική μηχανή θα μπορεί να απειλεί σε περίπτωση ελληνοτουρκικής κρίσης με στρατηγικά πλήγματα ακόμη και την Άγκυρα

Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι μετά την ανακοίνωση της CHEVRON; Απειλεί την Κύπρο Κεμαλικός Βουλευτής ως αποθήκη ισραηλινών...
polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται