Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιος έπεσαν θύματα ληστείας

Θύματα ληστείας έπεσαν πατέρας και γιος στη δυτική Θεσσαλονίκη χθες το βράδυ. Σύμφωνα με την αστυνομία, στην περιοχή της Μοναστηρίου, τις βραδινές ώρες, τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας 23, 14, 20 και 24 ετών, με τη χρήση σωματικής βίας, λήστεψαν ομοεθνείς τους, πατέρα και γιο, ηλικίας 43 και 15 ετών αντίστοιχα, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, που είχαν στην κατοχή τους.

Αστυνομικοί των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και «Ζ» της Διεύθυνσης ‘Αμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν και συνέλαβαν τους τέσσερις δράστες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έλληνες κατοικούσαν στα παράλια της Μεσογείου: Εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες έχουν Ελληνικό αίμα προκαλώντας φρενίτιδα στην Άγκυρα

Αν και η εθνική ταυτότητα είναι τουρκική για εκατομμύρια Τούρκους πολίτες η βιολογική ταυτότητα τους είναι εντελώς...