Κοινωνία

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν υποψιαζόταν πως ο πιλότος είχε γυρίσει σε "παλιά ιστορία"

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις για τη σχέση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την σύζυγό του Καρολάιν, οι οποίες έρχονται στο φως από τη μυστική κατάθεση που έδωσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Στη νέα αυτή κατάθεση, η οποία διάρκεσε τέσσερις ώρες, η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού περιέγραψε αναλυτικά όλες τις συνεδρίες που είχε με την Καρολάιν Κράουτς, δίνοντας σημαντικά στοιχεία που αναμένεται να ανοίξουν νέο κύκλο δικαστικών ερευνών για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η 20χρονη κοπέλα είχε μιλήσει διεξοδικά για τη σχέση της με τον πιλότο, αναφέροντας πόσο χειριστικός ήταν, ενώ είχε εκφράσει τις υποψίες που είχε για άλλες γυναίκες στη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι γυναίκες από το παρελθόν του πιλότου

Σύμφωνα με τον ALPHA, η κ. Μυλωνοπούλου κατέθεσε πως το ζευγάρι είχε τεταμένες σχέσεις και η Καρολάιν υποψιαζόταν πως υπήρχε κάποια άλλη γυναίκα στη ζωή του πιλότου.

«Δεν είχαν επαφές. Τον Ιανουάριο η Καρολάιν είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο σύζυγός της ίσως επέστρεψε σε κάποια από τις γυναίκες που γνώριζε πριν το γάμο τους. Ήξερε ότι υπήρχαν δύο γυναίκες από την εργασία του με τις οποίες είχε σχέσεις πριν από αυτήν. Της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι έλειπε το σπίτι και τις Κυριακές που δεν εργαζόταν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απέχθεια στον Μπάμπη

Οι συνεδρίες της Καρολάιν με την σύμβουλο ψυχικής υγείας ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2020, μετά από τηλεφώνημα του πιλότου, ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι η σύζυγός του αντιμετώπιζε επιλόχειο κατάθλιψη.

Ωστόσο, τόνισε πως από το πρώτο ραντεβού, όταν έμεινε μόνη της η κοπέλα, άρχισε να της λέει ότι το σοβαρό της πρόβλημα είναι ότι ήθελε να φύγει από το σπίτι της.

«Δεν άντεχε άλλο το πόσο χειριστικός ήταν. Ζούσε υπό τον απόλυτο έλεγχό του όλο το 24ωρο. Ήταν κλεισμένη μέσα στο σπίτι, δεν μπορούσε να πάει πουθενά χωρίς την άδειά του και όταν έπρεπε να βγει, καλούσε πάντα το ίδιο ταξί το οποίο είχε ένας φίλος του».

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας τόνισε πως η Καρολάιν της περιέγραψε έναν άνθρωπο αυταρχικό, ο οποίος – όπως είπε χαρακτηριστικά – την είχε κάτω από τον απόλυτο έλεγχό του και την είχε αποκόψει από όλους.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...