Κοινωνία

Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις – Η Καρολάιν σιχαινόταν τον Μπάμπη

Η υπόθεση του εγκλήματος των Γλυκών Νερών που συγκλόνισε το πανελλήνιο βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, καθώς οι Αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες αλλά και μιλούν με πολλά πρόσωπα (από διαφορετικά περιβάλλοντα) ώστε να καταλήξουν στο τι υπήρχε «πίσω» από το έγκλημα.

Τι είπε στην κατάθεσή της η σύμβουλος ψυχικής υγείας

Αποκάλυψη 1η: Ο Μπάμπης ήθελε να τής πάρει το αρχείο που αφορούσε στην Καρολάιν

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο «φως της δημοσιότητας». Η σύμβουλος ψυχικής υγείας της άτυχης Καρολάιν στην κατάθεσή της είπε ότι η 19χρονη λίγες ημέρες πριν ομολογήσει ο πιλότος, την επισκέφτηκε στο γραφείο της για να της αποσπάσει τις σημειώσεις που είχε για το προφίλ της Καρολάιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη 2η: Η Καρολάιν τόν σιχαινόταν!

Η Καρολάιν ήθελε να χωρίσει από τον 33χρονο πιλότο, αναφέρει χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της η σύμβουλος ψυχικής υγείας. Η Ελένη Μυλωνοπούλου, μάλιστα, κατέθεσε όσα είχε καταγράψει από τις 20 συνεδρίες που είχε κάνει μαζί της το ζευγάρι από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021.

Αποκάλυψη 3η: Άλλα έλεγε ο ένας, άλλα ο άλλος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πιλότος είχε κάνει λόγο για επιλόχειο κατάθλιψη της Καρολάιν, αλλά βγαίνοντας από το γραφείο, εκείνη βρήκε χρόνο να της πει ότι είναι εγκλωβισμένη στον γάμο της και ήθελε να χωρίσει. Της είχε αποκαλύψει πως είναι ερωτευμένη με το πρόσωπο, αλλά σιχαίνεται τον άνθρωπο.

Μερικές ημέρες μετά την δολοφονία της 20χρονης, η κ. Μανωλοπούλου είπε ότι δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους για να μην κάνει αναφορές για την υπόθεση, γεγονός που θα ερευνήσουν οι αρχές.

Πιθανότατα εισαγγελέας και ανακριτής θα καλέσουν εκ νέου για κατάθεση τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για τα νέα στοιχεία, που προκύπτουν από τις έρευνες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ