Κοινωνία

Διεθνής σάλος για τις μεταθέσεις ανεμβολίαστων της ΕΜΑΚ

Η αυστριακή Kronen Zeitung γράφει για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στην Ελλάδα σε δημοσίευμα με τίτλο «Μεταθέσεις πυροσβεστών που αρνούνται να εμβολιαστούν»: «Μάχονται στη πρώτη γραμμή του μετώπου θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή για να προστατέψουν συνανθρώπους. Η αυτοθυσία τους όμως δεν τους διασφαλίζει τη δυνατότητα να συνεχίσουν να εργάζονται ανεμβολίαστοι. Επειδή 54 μέλη της ΕΜΑΚ αρνούνται να εμβολιαστούν, η υπηρεσία τούς έθεσε διορία, η οποία όταν εξέπνευσε δρομολογήθηκε η μετάθεσή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Στην Ελλάδα δεν ισχύει καθολικά υποχρεωτικός εμβολιασμός. Όμως οι πιέσεις στους ανεμβολίαστους αυξάνονται. Τη περασμένη εβδομάδα η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε την αναστολή εργασίας όσων απασχολουμένων σε νοσοκομεία και δομές φιλοξενίας ηλικιωμένων αρνούνται να εμβολιαστούν. Με άλλα λόγια δεν θα πληρώνονται. Υποχρεωτικός εμβολιασμός ισχύει πλέον και στον ελληνικό στρατό».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τι σημαίνει για τα ελληνοτουρκικά το γεγονός πως το 1/5 των τουρκικών στρατηγικών μεταφορικών αεροσκαφών Α-400 βρίσκεται εγκλωβισμένο στην Ουκρανία

Η ύπαρξη πολλών ομάδων πολιτοφυλακής που πολεμούν για λογαριασμό της Ουκρανίας και της Ρωσίας, όπου σχεδόν όλες...