Κοινωνία

Χαλκιδική: Τραγικός θάνατος 53χρονου - Πνίγηκε την ημέρα των γενεθλίων του

Την ημέρα των γενεθλίων του έμελλε να χάσει τη ζωή του ένας 53χρονος οδηγός τουριστικού λεωφορείου από την Ουγγαρία, ο οποίος πνίγηκε στην παραλία της Σάρτης στη Χαλκιδική.

Όπως περιέγραψε μιλώντας στο thestival ο πρόεδρος της κοινότητας Σάρτης Μιχάλης Σπανός "ο άνθρωπος είχε φάει προτού μπει να κολυμπήσει. Από την πρώτη στιγμή έσπευσε ναυαγοσώστης, ιδιώτης γιατρός και μέλη της εθελοντικής ομάδας ΟΦΘΑΚ. Δυστυχώς, μετά από 40 λεπτά προσπαθειών με απινιδωτή και ΚΑΡΠΑ, δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Μπροστά στο τραγικό περιστατικό, ήταν και η 13χρονη κόρη του, όπου έχουν ξεκινήσει συνεννοήσεις με το Προξενείο, προκειμένου το ανήλικο παιδί να μπορέσει να επιστρέψει στην Ουγγαρία. Όσο για τα υπόλοιπα άτομα του τουριστικού λεωφορείου, αυτοί θα επιστρέψουν με τον δεύτερο οδηγό.

Του ετοίμαζαν πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά του

Όπως περιγράφει ο κ. Σπανός, οι συνταξιδιώτες του άτυχου 53χρονου του ετοίμαζαν πάρτι -έκπληξη για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σάρτης η θάλασσα είχε κύμα και ρεύματα. Μάλιστα, λίγο πριν τον πνιγμό του 53χρονου άλλα τρία άτομα, δύο άνδρες 45 και 50 ετών και μία 15χρονη κοπέλα βγήκαν από τη θάλασσα εξαντλημένοι και χρειάστηκε να τους χορηγηθεί οξυγόνο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ