Κοινωνία

Κεφαλονιά: Θρήνος στην κηδεία της 16χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στην 16χρονη Ελευθερία. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό του Αργοστολίου. Ήταν εκεί οι δικοί της άνθρωποι, οι τραγικοί γονείς της, οι συμμαθητές της, φίλοι της και απλοί άνθρωποι που ήθελαν να πουν με τον τρόπο τους «αντίο» σε αυτό το γλυκό κορίτσι.

 

Οι συμμαθητές της είπαν το τελευταίο αντίο στη 16χρονη ντυμένοι στα λευκά, με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Τα αίτια του δυστυχήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες το δυστύχημα σημειώθηκε όταν η μηχανή με κατεύθυνση από Αργοστόλι προς την Λειβαθώ, στην οποία επέβαιναν οι δύο νέοι, παρέσυρε ηλικιωμένο, ο οποίος κινούνταν πεζός στον δρόμο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η μηχανή με τα δυο νεαρά παιδιά είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και ο οδηγός έχασε τον έλεγχό της πέφτοντας πάνω στον ηλικιωμένο άνδρα.

Ο 75χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ ο 20χρονος οδηγός της μηχανής εξέπνευσε λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα. Η 16χρονη που ήταν συνεπιβάτης, τραυματίστηκε θανάσιμα και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αργοστολίου.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...