Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: H μητέρα του Ισαάκ συνάντησε τη σύζυγο του ήρωα Κατσάνη

Στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης έφτασε χθες Παρασκευή η «Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ - Σολωμού».

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της πρωτοβουλίας, οι μοτοσικλετιστές ενημέρωσαν τους πολίτες της Θεσσαλονίκης για τον Τάσο, τον Σολωμό, το αίτημα για εκτέλεση των διεθνών ενταλμάτων σύλληψης, τον αγώνα της Κύπρου για απελευθέρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρούσα, εκτός από την μητέρα και την κόρη του Τάσου Ισαάκ, η σύζυγος του ήρωα Γεωργίου Κατσάνη, κυρία Εριφύλη, που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ - Σολωμού, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

Η πορεία ξεκίνησε την 1η Ιουλίου από τη Θεσσαλονίκη και θα διασχίσει τόσο τη Βόρεια Ελλάδα, τη Θράκη, τη Μακεδονία, όσο και την Ήπειρο, τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την Αττική και την Κρήτη πριν καταλήξει στην Κύπρο, στις 11 Ιουλίου.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

ΕΚΤΑΚΤΟ-Τουρκο-ισραηλινή εμπλοκή μετά την είσοδο ισραηλινών μαχητικών στο τουρκικό FIR κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών στο Ιράν

Οι Τούρκοι είχαν επικοινωνία με τις ΗΠΑ ενώ ο Τούρκος ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν ξενύχτησε στο κέντρο επιχειρήσεων του...