Κοινωνία

Λαμία: 41χρονος χτυπούσε άγρια την ίδια του τη μητέρα

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον ίδιο της το γιο ήταν για καιρό μια γυναίκα στη Λαμία. Την περασμένη Δευτέρα (28/6) ο 41χρονος χτύπησε για ακόμη μία φορά άγρια τη μητέρα του και η γειτονιά «σηκώθηκε» στο πόδι από τις φωνές της 64χρονης.

Γείτονες ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές και Αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι όπου βρήκαν τη γυναίκα χτυπημένη. Την πόρτα μάλιστα τους την άνοιξε ο ίδιος ο 41χρονος που ισχυρίστηκε ότι η μητέρα του είχε πέσει μόνη της στο μπάνιο πριν από τρεις ημέρες και είχε χτυπήσει.

Η 64χρονη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας με ο γιατρός βεβαίωσε ότι τα τραύματα ήταν σαφώς πιο πρόσφατα. Η γυναίκα αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι την είχε χτυπήσει ο γιος της και όχι μόνο μία φορά, ωστόσο τους δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το lamiareport.gr dεν ήταν η πρώτη φορά που ο 41χρονος χτύπησε τη μητέρα του. Τον περασμένο Μάιο είχε βγει εισαγγελική διάταξη με τον περιοριστικό όρο ο γιος να μην μπορεί να πλησιάζει το σπίτι αλλά και γενικότερα τη μητέρα του, σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων, ωστόσο ο ίδιος έμενε το τελευταίο διάστημα μαζί της.

Ο δράστης προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα και συνελήφθη, ενώ κρατήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου που προγραμματίστηκε για το μεσημέρι της Τετάρτης (30/6).

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας επέβαλε στον δράστη ποινή 3 χρόνια και 10 μήνες χωρίς δυνατότητα αναστολής, που σημαίνει ότι ο 41χρονος πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το lamiareport για την 64χρονη γυναίκα, εξετάζεται η δυνατότητα εισαγωγής της στο Παράρτημα ΑμεΑ Φθιώτιδας στο Δομοκό, καθώς είναι κακοποιημένη, ταλαιπωρημένη και χρειάζεται φροντίδα.

Οι γείτονες και όσοι γνωρίζουν την γυναίκα και τον γιο της κάνουν λόγο για μια ευτυχισμένη οικογένεια μέχρι τη μέρα – πριν από αρκετά χρόνια – που έχασε τον σύζυγό της. Έκτοτε, όπως επισημαίνουν όλα άλλαξαν και κυρίως η συμπεριφορά του γιου της που έφτασε στο σημείο να τη χτυπάει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ