Κοινωνία

Αποκάλυψη: Υποχρεωτικός εμβολιασμός στους οίκους ευγηρίας

Από τον Ιούλιο η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ανακοινώσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε υγειονομικούς και φιλοξενούμενους σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Καθώς έχει ανοίξει η συζήτηση για την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού των υγειονομικών, η κυβέρνηση εξετάζει νέα μέτρα όχι από τον Σεπτέμβριο αλλά ήδη από τον μήνα Ιούλιο, που διανύουμε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα όπως αποκαλύπτει το OPEN, η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους υγειονομικούς που εργάζονται σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων καθώς οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί έχουν πολλά προβλήματα υγείας και υποκείμενα νοσήματα. 

Την ίδια ώρα όπως μετέδωσε η Σοφία Φασουλάκη στο κεντρικό δελτίο του OPEN, από το κυβερνητικό επιτελείο εξετάζεται εκτός του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους υγειονομικούς των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων, το μέτρο αυτό να εφαρμοστεί και για τους νέους φιλοξενούμενους αυτών των χώρων και οι οποίοι δεν έχουν ήδη εμβολιαστεί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την επόμενη εβδομάδα έρχεται και ο κατάλογος με τις αυστηρές κυρώσεις για καταστηματάρχες και πελάτες στην εστίαση οι οποίοι δεν τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Χιλιάδες Ουκρανοί που επιχείρησαν να επιτεθούν στο Μπριάνσκ έπεσαν σε ρωσική ενέδρα -Ο Ζελένσκι απειλεί ξένους ηγέτες στην Μόσχα

Οι Ρώσοι επιταχύνουν σε όλο το μέτωπο με στόχο την Ζαπορίζιε και την Χερσώνα πριν καθίσουν να συζητήσουν για ειρήνη με...