Κοινωνία

Εμβολιάστηκες; Πας παντού...Δεν εμβολιάστηκες; Δεν πας πουθενά

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα κίνητρα για τους εμβολιασμένους κατά του κορονοϊού θα επικεντρωθούν στην ψυχαγωγία: Δηλαδή στην εστίαση, τα θεάματα και τα αθλήματα.

Επίσης, τα κίνητρα θα απευθύνονται σε μεγάλο βαθμό στους επιχειρηματίες, καθώς ένα εστιατόριο που θα διαλέξει οι θαμώνες του να είναι αποκλειστικά εμβολιασμένοι, τότε θα επιστρέψει στην προ Covid-19 εποχή (!) αφού δε θα έχει μέτρα και αποστάσεις στα τραπέζια και θα μπορεί να χρησιμοποιεί όλους τους χώρους του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμη 100% πληρότητα θα μπορούν να έχουν κινηματογράφοι, θέατρα, χώροι συναυλιών ή ακόμη και γήπεδα που θα επιλέξουν να δέχονται μόνο εμβολιασμένους θεατές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με τον τρόπο αυτό και οι επιχειρηματίες θα κερδίσουν περισσότερη πελατεία και οι πελάτες – θαμώνες θα νοιώθουν ασφαλείς.

Αντιθέτως, όσα καταστήματα ή επιχειρήσεις επιλέξουν να έχουν «μεικτούς» πελάτες – δηλαδή εμβολιασμένους και μη – θα συνεχίσουν με πολύ μειωμένες πληρότητες, κανόνες και μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πότε θα ισχύσουν τα νέα μέτρα με κίνητρα για τους εμβολιασμένους

Τα μέτρα θα έχουν άμεση εφαρμογή, ακόμα μέσα στον Ιούλιο και δε θα υπάρξει αναμονή μέχρι τη χειμερινή περίοδο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ρωτήθηκε η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και φαίνεται ότι δεν υπάρχει εμπόδιο. Οι τεχνικές λεπτομέρειες είναι πάντως πολλές και θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ