Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Γλυκά Νερά: Δεν υπάρχει στα τηλέφωνα του δολοφόνου της Καρολάιν ο Δογιάκης

Καμία επικοινωνία ή στοιχείο που να δηλώνει ότι ο 32χρονος δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συνδεόταν με τον αυτόχειρα επιχειρηματία Σταύρο Δογιάκη δεν έχει προκύψει από την έως τώρα έρευνα της αστυνομίας: Ήδη έχει «ανοίξει» το κινητό τηλεφωνο του Αναγνωστόπουλου από το οποίο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν προκύπτει καμία επικοινωνία με τον 53χρονο πρώην ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, ενώ ο αριθμός του αυτόχειρα δεν υπάρχει σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ούτε ως «επαφή» στο τηλέφωνο του φονιά της Καρολάιν Κράουτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημειώνεται ότι το τηλέφωνο του Σταύρου Δογιάκη δεν έχει ακόμη «μιλήσει», ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι αν υπήρχε επικοινωνία θα είχε φανεί από τα δεδομένα του τηλεφώνου του 32χρονου. Η αστυνομία ερεύνησε το ενδεχόμενο της επικοινωνίας τους μετά τη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με την οποία υπήρχε κάποιου είδους σύνδεση ανάμεσά τους.

Η φημολογία ξεκίνησε από το γεγονός ότι και οι δύο ζούσαν στην ίδια περιοχή: Σημειώνεται ότι η λεωφόρος Λαυρίου «χωρίζει» τα Γλυκά Νερά (όπου ζούσε ο Αναγνωστόπουλος) από την Κάντζα Παλλήνης (όπου βρίσκεται η ταβέρνα "Κρητικός"). Σε ευθεία γραμμή το σπίτι από την ταβέρνα απέχουν λιγότερο από ενάμισι χιλιόμετρο, ενώ η ταβέρνα είναι όχι μόνο η πιο γνωστή στην περιοχή, αλλά σε όλη την Αθήνα. Τι πιο εύκολο να υποθέσει κανείς ότι το ζευγάρι ενδεχομένως να είχε πάει εκεί. Από το σημείο αυτό ξεκίνησε το γαϊτανάκι των φημών που  φτάνει να «βλέπει» την αιτία της αυτοχειρίας σ' αυτή την σύνδεση που δεν προκυπτει όμως, από στοιχεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο 53χρονος Σταύρος Δογιάκης κηδεύτηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο λόφο της Κάντζας, ωστόσο, ακόμη δεν έχουν αποσαφηνισθεί τα αίτια  που τον οδήγησαν στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του και μάλιστα σε μια περίοδο που ετοίμαζε νέο επιχειρηματικό άνοιγμα στο χώρο της εστίασης, έχοντας αποχωρήσει από την ταβέρνα «Κρητικός» που διατηρούσε με τον αδελφό του.  Η έρευνα έχει καταλήξει ότι πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά το «γιατί» δεν έχει απαντηθεί. Η έρευνα συνεχίζεται με την επικείμενη άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου, των επιχειρηματικών του κινήσεων και των λογαριασμών, αλλά καιμε τη λήψη καταθέσεων από το οικογενειακό και ευρύτερο κοινωνικό του περιβάλλον. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ