Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Επέμβαση γαστρικού δακτυλίου κόστισε τη ζωή σε ένα 14χρονο κορίτσι

Οι επιπλοκές από την επέμβαση γαστρικού δακτυλίου κόστισαν τη ζωή σε ένα 14χρονο κορίτσι, στην Επανωμή της Θεσσαλονίκης, και σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον, η νεαρή μαθήτρια ήθελε να αδυνατίσει διότι δεχόταν χλευασμό και bullying για τα κιλά της στο σχολείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επέμβαση γαστρικού δακτυλίου προκειμένου να χάσει βάρος, σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει ο πατέρας της, το κορίτσι είχε αφόρητους πόνους μετά την επέμβαση της γι’ αυτό και η οικογένεια απευθύνθηκε στον γιατρό που πραγματοποίησε την επέμβαση. Εκείνος ήταν καθησυχαστικός για την ανάρρωσή της μέχρι που η 14χρονη νόσησε από περιτονίτιδα που της προκάλεσε πολυοργανική ανεπάρκεια και τελικά κατέληξε.

«Την Παρασκευή το παιδί μου άρχισε να καταρρέει, είχε 160 παλμούς», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ιερωμένος πατέρας του κοριτσιού.

«Η Γωγούλα μου ανυπομονούσε να κάνει το χειρουργείο ώστε να αδυνατίσει, και να σταματήσουν να την κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο, να σταματήσει η καθημερινότητα του bullying» αναφέρει με τρεμάμενη φωνή, στο ThessToday.gr, ο πατέρας, για τον άδικο χαμό της 14χρονης κόρης του, που σύμφωνα με την καταγγελία, έχασε την ζωή της από ιατρικό λάθος.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ