Κοινωνία

Γλυκά Νερά: Η οικογένεια της Κάρολαϊν θέλει να κάνει αλλαγές στον τάφο της

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, όπως αναφέρει η Daily Mail, σκέφτεται να κάνει αλλαγές στον τάφο της στην Αλόννησο, μετά την αποκάλυψη ότι ο 32χρονος σύζυγός της ήταν αυτός που την σκότωσε. 

Οι συγγενείς της Κάρολαϊν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι μετά τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία της στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο. Μάλιστα, σκέφτονται να προχωρήσουν σε αλλαγές στον τάφο της 20χρονης καθώς αυτό που ενοχλεί είναι η φωτογραφία στην επιτύμβια στήλη με την Κάρολαϊν νύφη στον γάμο της σε συνδυασμό με την επιγραφή «η αγαπημένη μας μητέρα, σύζυγος και κόρη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Εμφανώς συγκινημένος, ο γείτονας επισήμανε την ειρωνεία της επιγραφής κοιτώντας τον τάφο της Κάρολαϊν με θέα το Αιγαίο» γράφει η Daily Mail, μεταφέροντας τα λόγια ανθρώπου κοντά στο οικογενειακό περιβάλλον της 20χρονης: «Δεν αγαπούσε την γυναίκα του. Αυτή η επιτύμβια στήλη πρέπει να αλλάξει».

Οι φωτογραφίες από τον «παραμυθένιο» γάμο στην Πορτογαλία

Η στυγερή δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά με δράστη τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, έχει σοκάρει το πανελλήνιο και συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Η εκπομπή T-Live παρουσίασε την Δευτέρα για πρώτη φορά το φωτογραφικό άλμπουμ του ονειρικού γάμου του ζευγαριού που έγινε στην Πορτογαλία. 

Η Κάρολαϊν και ο Μπάμπης εκείνη την ημέρα φαίνονταν πολύ ευτυχισμένοι, σαν να ζούσαν σε ένα παραμύθι, και τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε δύο χρόνια μετά στα Γλυκά Νερά. Στις φωτογραφίες τους από τον γάμο τους βλέπουμε δύο νέους ανθρώπους που φαίνονται πολύ ερωτευμένοι και έτοιμοι να κάνουν μαζί σχέδια για το υπόλοιπο της ζωής τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2018 στην Αλόννησο και έναν χρόνο μετά παντρεύτηκαν σε θέρετρο της Πορτογαλίας, με φόντο τον Ατλαντικό Ωκεανό. Η ευτυχία τους έχει αποτυπωθεί στις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει οι φωτογράφοι Maria & Sandy στους λογαριασμούς τους στα social media.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης