Κοινωνία

Πετράλωνα: Το προφίλ του δράστη που επιτέθηκε στην καθαρίστρια

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην ΕΡΤ άτομο που βρήκε την 50χρονη μόλις λίγη ώρα το βασανιστήριο που βίωσε στα Πετράλωνα, η γυναίκα  βρέθηκε αιμόφυρτη, σε άθλια κατάσταση, και χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη.

Το προφίλ του δράστη – Πληροφορίες ότι είναι περίπου 25 ετών

Ο δράστης περιγράφεται από τον μάρτυρα ψηλόλιγνος περίπου στα 25, ένοικος στο ισόγειο της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πάντως δεν επιβεβαιώνεται πως ο δράστης είναι 25 ετών, αλλά θεωρείται νεαρός σε ηλικία, δηλαδή περίπου 25-35 ετών. 

Ο δράστης διέφυγε πριν από την επέμβαση της αστυνομίας χθες το βράδυ, ενώ έξω από το διαμέρισμα του οι περίοικοι άφησαν το μήνυμα «πες μας πού είναι ο γιος σου» προς την μητέρα του που πιστεύουν ότι είναι μέσα κλειδαμπαρωμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρει ο μάρτυρας, ο δράστης καθημερινά μάλωνε με την μητέρα του και ενώ γειτόνισσα άκουσε φασαρία θεώρησε ότι ήταν ένας ακόμη τσακωμός.

Ο ίδιος άνθρωπος διευκρίνισε ότι η 50χρονη γυναίκα καθάριζε τις σκάλες και το ασανσέρ αντί 5 ευρώ μια φορά την εβδομάδα, χωρίς να μπαίνει στα διαμερίσματα.

«Την άρπαξε δια της βίας, την κράτησε όμηρο επί 5 ώρες και λέγεται ότι την βίασε. Την βρήκα κακοποιημένη βάναυσα, εμφανώς χτυπημένη και στο πρόσωπο που σημαίνει ότι προσπαθούσε να αντισταθεί», δήλωσε ο μάρτυρας, καταγγέλλοντας ότι δεν μπορεί να νοικιάζονται σπίτια χωρίς χαρτιά σε οποιονδήποτε. Το 50χρονο θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ. Η αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Τι είπε η 50χρονη στους αστυνομικούς

Την ίδια ώρα τα όσα φριχτά βίωσε περιέγραψε χτες στους αστυνομικούς η 50χρονη γυναίκα, λέγοντας ότι στην πολυκατοικία αυτή καθάριζε τους χώρους της μία φορά την εβδομάδα και χθες ένας άνδρας που μένει στο ισόγειο βρήκε την ευκαιρία χωρίς να τον βλέπει κανείς, την άρπαξε, την έβαλε με τη βία στο σπίτι του και άρχισε να την κακοποιεί επανειλημμένως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόκειται για έναν Βούλγαρο, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία, καθώς χθες που μετά από εισαγγελική εντολή μπήκαν στο διαμέρισμα δεν τον βρήκαν. 

Ο Βούλγαρος αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου με τις κατηγορίες του βιασμού και της παράνομης κατακράτησης, ενώ την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Χθες, Σάββατο 19 Ιουνίου, μετά τις αποκαλύψεις αναρτήθηκε κάλεσμα σε ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην περιοχή.

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο σημείο και φώναζαν συνθήματα όπως «καμία γυναίκα μόνη».

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...