Κοινωνία

Αράχωβα: Συνελήφθη επίδοξος ληστής περιπτέρου με ψεύτικο όπλο!

Απολογείται σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας Πρωτοδικών Λιβαδειάς ένας Έλληνας που είχε αποπειραθεί να ληστέψει ένα περίπτερο στην Αράχωβα, αλλά η υπάλληλος κατάλαβε πως το όπλο που κρατούσε ήταν… ψεύτικο και έβαλε τις φωνές τρέποντάς τον σε φυγή!

Ο δράστης είχε πλησιάσει στο περίπτερο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με περιλαίμιο και γυαλιά ηλίου και προσπάθησε να ακινητοποιήσει την υπάλληλο. Όταν εκείνη αντέδρασε, φοβήθηκε και το έβαλε στα πόδια, όμως λίγο πιο μακριά μπήκε στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του τμήματος Διστόμου– Αράχωβας– Αντίκυρας, εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα, ακινητοποιήθηκε και στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι replica καθώς και τα γυαλιά ηλίου και το περιλαίμιο. Έτσι, συνελήφθη όπως και μια Ελληνίδα η οποία είχε πάει να τον συναντήσει έχοντας μαζί της δυο συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης για να κάνουν μαζί χρήση!

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λιβαδειάς, ο οποίος άσκησε στον άνδρα δίωξη για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων και στην γυναίκα για κατοχή ναρκωτικών. Ο επίδοξος ληστής παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και πήρε για να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ