Κοινωνία

Σάμος: ''Φρένο'' στους εμβολιασμούς λόγω χαμηλής ζήτησης

Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται στο Καρλόβασι, στο Κέντρο Υγείας, με βάση τον αρχικό προγραμματισμό και μόνο στη Σάμο έκλεισε προσωρινά η πλατφόρμα λόγω μειωμένου ενδιαφέροντος για την περίοδο 5 έως 9 Ιουνίου, δήλωσε ο Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Ο καθηγητής Καρδιολογίας και βουλευτής Σάμου με τη ΝΔ, Χριστόδουλος Στεφανάδης μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ 100,3 δήλωσε πως αναβάλλονται στην πόλη της Σάμου οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί της περιόδου από 5 έως 9 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Γαλάζιας Ελευθερίας.

Δίνοντας περισσότερες πληροφορίες ο κ. Στεφανάδης εξήγησε πως τα ραντεβού για εμβολιασμό στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης της Σάμου δεν ήταν τα αναμενόμενα καθώς μόλις 110 κάτοικοι έκαναν αίτηση στην πλατφόρμα εμβολιασμού. Ωστόσο, για τη νήσο Σάμο έχουν προγραμματιστεί να χορηγηθούν 4.300 δόσεις εμβολίου, με αποτέλεσμα να κλείσει προσωρινά η πλατφόρμα λόγω χαμηλής ζήτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Κλείνοντας ο βουλευτής Σάμου επισήμανε πως οι εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά στο Καρλόβασι (κωμόπολη του νομού Σάμου με πληθυσμό 6.708 κατοίκους) στο Κέντρο Υγείας, με βάση τον αρχικό προγραμματισμό.

https://youtu.be/P6r6XCFR704

Αξίζει να σημειωθεί πως υπέρ του εμβολιασμού των πολιτών κατά του κορονοϊού τάσσεται ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο ΕΚΠΑ Θεόδωρος Βασιλακόπουλος αναφέροντας πως αποτελεί μονόδρομο και μόνη λύση κατά της πανδημίας. Μάλιστα, σχετικά με την πορεία των εμβολιασμών στη χώρα ο καθηγητής έχει επιταμένα αναφέρει πως το κράτος έχει δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα προγράμματα εμβολιασμού σε όλη την Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...