Κοινωνία

Τσακαλώτος: Διάρρηξη στην πολυκατοικία όπου βρίσκεται το γραφείο του

Υπενθυμίζεται ότι πριν ένα μήνα στο γραφείο του πρώην υπουργού Οικονομικών έγινε διάρρηξη, καθώς άγνωστοι «σήκωσαν» υπολογιστές και σημαντικά έγγραφα.

https://www.facebook.com/tsakalotos.euclid/posts/2870789809838728

Διέλυσαν 9 γραφεία, πήραν μέχρι και τις κάσες

Αυτή τη φορά, οι δράστες δεν ασχολήθηκαν με το γραφείο του βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προκάλεσαν σημαντικές καταστροφές σε εννιά γραφεία της πολυκατοικίας στην οδό Μαυροκορδάτου 9, στο κέντρο της Αθήνας. Κατάφεραν μάλιστα να τρυπώσουν σε πέντε από τα εννιά γραφεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι διαρρήκτες είχαν καταφέρει να σκάψουν γύρω από τις κάσες και να αχρηστέψουν τις πόρτες ασφαλείας.

Λίγες ώρες μετά, ιδιοκτήτες και υπάλληλοι των γραφείων προσπαθούσαν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα με σκούπα και φαράσι, με τους άντρες της Σήμανσης να παίρνουν αποτυπώματα σε μια προσπάθεια να φτάσουν στους δράστες.

Όπως εκτιμά η αστυνομία, οι δράστες πήδηξαν στην ταράτσα από διπλανό κτίριο και, αφού παραβίασαν την πόρτα, ξεκίνησαν το καταστροφικό τους έργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα στα πέντε γραφεία που κατάφεραν να εισβάλουν, ανοίγουν ντουλάπες και συρτάρια. Παίρνουν δύο laptop που βρίσκουν και φεύγουν δίχως να γίνουν αντιληπτοί.

 

Σε ένα γραφείο… έγραψαν απλά στον τοίχο

Σε ένα από τα γραφεία, οι δράστες, όπως αποδείχθηκε, μπήκαν μόνο και μόνο για να γράψουν σε τοίχο.

Οι δράστες μπορεί να έκαναν θόρυβο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, αλλά όπως φαίνεται γνώριζαν ότι δεν υπήρχε κανείς να τους ακούσει, αφού στους ορόφους της πολυκατοικίας υπάρχουν μόνο γραφεία, που τις νύχτες παραμένουν κλειστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά το νέο χτύπημα, οι ιδιοκτήτες ζητούν ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή και εμφανίζονται αποφασισμένοι να τοποθετήσουν κάμερες ασφαλείας για να θωρακίσουν καλύτερα τα γραφεία τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...