Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σέρρες: Το μήνυμα του νταλικέρη πίσω από τα κάγκελα

Συνεχίζεται το "θρίλερ" με τις διαρκείς διώξεις και φυλακίσεις σε βάρος του νταλικέρη από τις Σέρρες, που αρνείται να φορέσει μάσκα, επικαλούμενος λόγους υγείας.

Από τους επεισοδιακούς ελέγχους και τα πρόστιμα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και στη καρδιά των Σερρών, όπου μάλιστα συνελήφθη αρνούμενος να τηρήσει τα προβλεπόμενα μέτρα για τον κορονοϊό, στις φυλακές Νιγρίτας για 22 μέρες και από εκεί ξανά ελεύθερος να κάνει τα ίδια.

Ο 37χρονος οδηγός, ο μοναδικός μέχρι σήμερα στη χώρα που πήγε φυλακή για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς της νόσου, εμφανίζεται αμετανόητος και μέσα από τις νέες δηλώσεις του στο LIVE NEWS.

Όπως λέει, δεν πρόκειται να φορέσει μάσκα ποτέ, δε τον φοβίζει η ιδέα να επιστρέψει στη φυλακή και δεν πρόκειται να πληρώσει κανένα από τα πρόστιμα που του έχουν επιβληθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για εκείνον ο κορονοϊός δεν είναι αυτό που λένε οι γιατροί και τα επιστημονικά στοιχεία. «Είναι μια ίωση που υπήρχε πάντα».

«Προτιμώ να είμαι στη φυλακή»

Τη δική του θεωρία έχει και για τους εμβολιασμούς. «Κάνουν πειράματα πάνω σε ανθρώπους, όχι σε ζώα. Μας έχουν κάνει περιαματόζωα».

Χθες πήγε στην εισαγγελία για να πάρει το χαρτί της αποφυλάκισής του και, παρά τις συστάσεις, ο ίδιος συνέχιζε να προκαλεί. Όλοι με μάσκες εκτός από τον ίδιο.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν άρχισε να πέφτει σε μπλόκα. 3 πρόστιμα έχουν ανεβάσει τις οφειλές του στα 1.200 ευρώ. «Δε θα πληρώσω».

Ο 37χρονος οδηγός έμεινε στις φυλακές Νιγρίτας για 22 μέρες, αλλά όπως λέει, η πραγματική φυλακή για εκείνον είναι αυτό που ζει από την στιγμή που αποφυλακίστηκε. «Προτιμώ να είμαι στη φυλακή. Εκεί ούτε μάσκα φοράω».

Στο δικαστήριο, λίγο πριν οδηγηθεί στη φυλακή, υποστήριξε ότι δε φοράει μάσκα επειδή αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Κάτι πάντως που δεν κατάφερε να αποδείξει.

Ο οδηγός που έγινε θέμα συζήτησης τον τελευταίο μήνα, δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο.

Έναν δρόμο γεμάτο κινδύνους σύμφωνα με τους ειδικούς, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τα άτομα που συναντάει στα μέρη που κινείται.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ