Κοινωνία

Πάτρα: Σύλληψη 55χρονου για εισαγωγή 55 κιλών χασίς από Ισπανία

Τον 55χρονο Έλληνα που προσπάθησε να περάσει με φορτηγό στην Ελλάδα μέσω Ιταλίας το χασίς που φόρτωσε στην Ισπανία συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στην Αθήνα (19/5), αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της λιμενικής Αρχής Πατρών.

Εντοπίστηκε στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του στην εισαγωγή στην Ελλάδα μεγάλων ποσοτήτων χασίς υδροπονικής καλλιέργειας και κατεργασμένης κάνναβης και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση του.

Ειδικότερα, ο 55χρονος κατελήφθη να εισαγάγει στην ελληνική επικράτεια μέσω του λιμένα Πατρών, εντός επικαθήμενου που ρυμουλκείτο από φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών, ποσότητες ακατέργαστου και κατεργασμένου χασίς, τις οποίες προηγουμένως είχε μεταφέρει στην Ιταλία από την Ισπανία.

Συνολικά κατασχέθηκαν 54 κιλά και 600 γραμμ. χασίς υδροπονικής καλλιέργειας (skunk), τρία κιλά και 880 γραμμ. καατεργασμένου χασίς, το φορτηγό με το επικαθήμενο κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...