Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αττική: Συνελήφθη απατεώνας που κατάκλεβε συστηματικά ποδήλατα

Τουλάχιστον 31 ποδήλατα έκλεψε, σύμφωνα με την αστυνομία από διάφορες περιοχές της Αττικής ο 42χρονος που συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της περασμένης Πέμπτης στο Μαρούσι, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού κλοπής ποδηλάτου στοΝ Γέρακα, ταυτοποιήθηκε ο δράστης της κλοπής και κατόπιν αναζητήσεων εντοπίστηκε και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση και σε άλλες κλοπές ποδηλάτων.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποδήλατο και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 42χρονος, Έλληνας, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2019 προέβαινε συστηματικά σε κλοπές ποδηλάτων, σε διάφορες περιοχές περιοχές του Λεκανοπεδίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην πράξη, κατά τις πρωινές ώρες αφαιρούσε τα ποδήλατα από αυλές ή πυλωτές πολυκατοικιών, ενώ τις μεσημβρινές κι απογευματινές ώρες τα αφαιρούσε έξω από εμπορικά καταστήματα και άλλους δημόσιους χώρους.

Στις περιπτώσεις που τα ποδήλατα ήταν ασφαλισμένα με αντικλεπτικούς μηχανισμούς, χρησιμοποιούσε διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία μετέφερε εντός σακιδίου πλάτης.

 

Για τη μετάβασή του στις διάφορες περιοχές, χρησιμοποιούσε τα μέσα μαζικής μεταφοράς και κατόπιν κινούνταν πεζός, διανύοντας έως και αρκετά χιλιόμετρα μέχρι να βρει ποδήλατο να αφαιρέσει και να διαφύγει με αυτό.

Κατηγορούμενος για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...