Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κρήτη: Χειροπέδες σε 27χρονο Αφγανό που ασέλγησε σε ανήλικο

Έβαλε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα ένας κάτοικος χωριού της Μεσαράς στο Ηράκλειο, όταν αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι του το μεσημέρι της Κυριακής και άφησε έναν 27χρονο Αφγανό που δούλευε στα χωράφια του να προσέχει τον 11χρονο γιο του!

Όταν επέστρεψε, το παιδί του αποκάλυψε ότι ο «έμπιστος» αλλοδαπός του ζήτησε επιτακτικά να «χαϊδέψει» τα γεννητικά του όργανα, πράγμα που αναγκάστηκε να κάνει παρά τις αντιρρήσεις του! Ο πατέρας έγινε έξαλλος, αλλά κράτησε την ψυχραιμία του και πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου κατήγγειλε όσα του ανέφερε το παιδί του.

Ο 27χρονος Αφγανός συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα και οδηγήθηκε την Δευτέρα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου. Μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και την απολογία του στον ανακριτή, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του και ήδη κρατείται στις φυλακές Τρίπολης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...