Κοινωνία

Παγώνη για AstraZeneca: Να σταματήσει τη χορήγησή του

Καθησυχαστική ήταν η Ματίνα Παγώνη αναφορικά με τις παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca μετά και τα τελευταία περιστατικά στην Κρήτη όπου δύο γυναίκες νοσηλεύονται μετά τον εμβολιασμό τους.

«Δεν έχουμε αποτελέσματα ότι τα περιστατικά σχετίζονται με το εμβόλιο, για να σταματήσουμε τη χορήγησή του», ανέφερε η κ. Παγώνη μιλώντας στο Mega.

Eίπε πως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ένα εμβόλιο όταν δεν υπάρχουν ακόμα τεκμηριωμένα επιστημονικά στοιχεία ότι οι παρενέργειες σχετίζονται με το εν λόγω εμβόλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ένα εμβόλιο μπορεί να έχει μόνο 0,02% πιθανότητα για παρενέργειες. Η ίδια η νόσος Covid-19 σχετίζεται με θρομβώσεις σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό, της τάξης του 25%» υπογράμμισε.

«Το Θριάσιο, ο Ερυθρός Σταυρός και το Σισμανόγλειο – τα οποία ήταν νοσοκομεία μόνο για κορονοϊό – μπαίνουν σιγά σιγά και αυτά στις εφημερίες», ανέφερε.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...