Κοινωνία

Μυτιλήνη: Στον εισαγγελέα ο δράστης που σκότωσε το γατάκι

Στον εισαγγελέα Μυτιλήνης οδηγήθηκε ο αδίστακτος δράστης που το περασμένο Σάββατο πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ ένα γατάκι επειδή… έσκιζε τις σακούλες με τα σκουπίδια, στην περιοχή Ίππειος στη Λέσβο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον άνδρα κατήγγειλαν συγχωριανοί του, οι οποίοι όπως ανέφεραν, μετά την αποτρόπαια πράξη του καμάρωνε για το «κατόρθωμά» του και δήλωνε προκλητικά ότι «οποίος θέλει να έρθει να μου ζητήσει τον λόγο»!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για θανάτωση ζώου που, εκτός από την ποινική δίωξη, προβλέπει και διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Εκσυγχρονίζουμε τα υποβρύχια Type-214 και αναζητούμε τέσσερα υποβρύχια με δυνατότητα εκτόξευσης πυραύλων Κρουζ κατά χερσαίων στόχων

Η ουσία όμως αυτής της νέας επικείμενης αγοράς αφορά σχέδια του ΓΕΝ ,για επιθετικές ελληνικές επιχειρήσεις σε με...
rosia-ukraine
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ρώσοι μόλις εισέβαλαν στο Χάρκοβο από νέα κατεύθυνση! Έπιασαν στον ύπνο εκατοντάδες Ουκρανούς συνοριοφύλακες και τους περικύκλωσαν (Χάρτες)

Μία νέα αιφνιδιαστική ρωσική εισβολή στο Χάρκοβο σημειώθηκε πριν λίγες ώρες με τραγικό αποτέλεσμα για τον ουκρανικό...