Κοινωνία

Δυστύχημα στο Λουτράκι: Ο 26χρονος είχε σχολάσει και επέστρεφε στο σπίτι

Δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα ο άτυχος νεαρός οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου να χάσει τη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχε σχολάσει και επέστρεφε στο σπίτι του

Τον 26χρονο, απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια άνδρες της Π.Υ. Κορινθίας που επενέβησαν στο σημείο ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το loutrakiblog, ο άτυχος Βασίλης Ρ. ήταν Λουτρακιώτης και είχε σχολάσει το μεσημέρι της Δευτέρας από την εργασία του, από ένα εργοστάσιο όπου δούλευε και επέστρεφε στο σπίτι του.

Είχε αγοράσει το αυτοκίνητο του πριν από μερικές μέρες

Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε πουλήσει την αγαπημένη του μοτοσυκλέτα και είχε αγοράσει το αυτοκίνητο του πριν από μερικές μέρες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο loutrakiblog, ο πατέρας του είναι υπάλληλος του δήμου στο νεκροταφείο με τους γονείς του να είναι σοκαρισμένοι, διότι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους έφυγε από τη ζωή.
 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Αποσυνδέστε αμέσως το Wi-Fi" Τι τρομερό διαπίστωσαν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες κατά την επίθεση κατά των στρατιωτικών αεροδρομίων

Ποιες διαπιστώσεις και τρομερά συμπεράσματα αφορούν σαφώς την ελληνική πολεμική μηχανή σε περίπτωση ελληνοτουρκικής...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Νέα έκρηξη σε σιδηροδρομική γραμμή του Βορονέζ προκάλεσε σοβαρές ζημιές -Πεσκόφ: Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία θα απαντήσει με πάταγο στο Κίεβο

Ρώσος Στρατηγός Karakaev: «Ο Oreshnik μπορεί να χτυπήσει οπουδήποτε στην Ευρώπη»- Η Ρωσία είναι έτοιμη. Τα αντίποινα...