Κοινωνία

Φιλιππίδης στη σύζυγό του: «Αν προφυλακιστώ… διαζύγιο και εξαφανίζεσαι»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σχέση του ζευγαριού.Τα πράγματα στην εστία του ζεύγους Φιλιππίδη – Νίνου στο Ψυχικό μόνο καλά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Οι πρώτοι κλυδωνισμοί στη σχέση του ζευγαριού φαίνεται να ξεκίνησαν πέρυσι το καλοκαίρι και μάλιστα η ίδια η γυναίκα του Φιλλιπίδη περνούσε τα δικά της μηνύματα μέσω Instagram που έδειχναν την απογοήτευση της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Που να φανταζόταν πόσο προφητική ήταν όταν έγραφε :«Δεν έχει σημασία πόσο ταλαντούχος ή μορφωμένος είσαι. Το πως συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους τα λέει όλα». Να σέβεσαι την αδιαφορία του άλλου, Κανείς δεν νοιάζεται με το ζόρι, όπου δεν χωράς φεύγεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θέμα είναι μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει όλο αυτό.

Είναι πολύ δύσκολο και για τους δύο να διαχειριστούν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Μάλιστα ο Φιλιππίδης φέρεται να έχει πει στη γυναίκα του πως αν μετά την απολογία του ο ίδιος προφυλακιστεί, να πάρει το παιδί τους και να εξαφανιστούν για κάποιο χρονικό διάστημα προκειμένου να καταλαγιάσει το σκάνδαλο.

Θέλει δηλαδή να τους προστατέψει από τα φώτα της δημοσιότητας σε περίπτωση που ο ίδιος μπει στη φυλακή για πολύ σοβαρές κατηγορίες. Και φέρεται να έχει ζητήσει επίσης να πάρουν διαζύγιο άμεσα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...