Κοινωνία

Μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ: "Κάθε μέρα του κάνω παρέα"

Να επικηρυχθούν οι δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, όπως και της 20χρονης στα Γλυκά Νερά, ζήτησε για μία ακόμη φορά η μητέρα του δημοσιογράφου, τον οποίο εκτέλεσαν εν ψυχρώ άγνωστοι έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Παράλληλα, μιλώντας στον ALPHA, η χαροκαμένη μητέρα, μια ημέρα μετά το μνημόσυνο του γιου της, αναφέρθηκε σε αυτόν με σπαρακτικά λόγια, αποκαλύπτοντας ότι επισκέπτεται τον τάφο του καθημερινά για να του κάνει παρέα.

Υποστηρίζει μάλιστα πως ο χρόνος όχι μόνο δεν είναι γιατρός, αλλά όσο περνάει γίνεται και χειρότερα, ενώ εστιάζει στον άσχημο, όπως χαρακτήρισε τρόπο, που του αφαίρεσαν τη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν περνάει ο πόνος. Όσο περνάει ο καιρός είναι και χειρότερα. Μου το φάγανε το παιδί μου και με αυτόν τον άσχημο τρόπο. Πολύ με πειράζει ο τρόπος που του αφαίρεσαν τη ζωή. Γιατί δηλαδή; Τι τους έφταιξε το παιδί μου;» τονίζει.

Ακολούθως αποκάλυψε ότι πάει κάθε μέρα και του κάνει παρέα στον τάφο του, ακούγοντας το τραγούδι του.

Καταλήγοντας, εκμυστηρεύτηκε ότι μια μέρα πριν τον σκοτώσουν την είχε πάρει τηλέφωνο και της είπε πως όταν θα επιτρέπονταν οι μετακινήσεις, μετά την άρση των μέτρων λόγω κορονοϊού, θα πήγαινε να τη δει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Την προηγούμενη μέρα με είχε πάρει ο Γιώργος τηλέφωνο και μου είπε πως όταν θα ανοίξουν οι δρόμοι, θα έρθει να με δει. Και την άλλη μέρα μαθαίνω ότι τον σκότωσαν. Αυτό δεν αντέχεται με τίποτα» εξομολογήθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε στις 9 Απριλίου όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανάκι τον «γάζωσαν» με 10 σφαίρες ενώ επέστρεφε σπίτι του.

Η αστυνομία, μαζί με το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που «έπιασαν» τους δράστες «ξεψαχνίζει» τις υποθέσεις στις οποίες είχε εργαστεί ο αστυνομικός συντάκτης, σε μια προσπάθεια να φθάσει στα ίχνη των εκτελεστών του, αλλά και σε αυτόν που υπέγραψε το συμβόλαιο θανάτου του.

https://youtu.be/b5uEoya_63c?t=1

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...