Κοινωνία

Απίστευτη συγκίνηση επικράτησε στο μνημόσυνο του Γιώργου Καραϊβάζ

Ήταν το μεσημέρι της 9ης Απριλίου όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεφτε νεκρός από σφαίρες αγνώστων λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, σοκάροντας το πανελλήνιο και βυθίζοντας την οικογένειά του σε βαρύ πένθος.

Από τότε πέρασαν 40 ημέρες και χθες το απόγευμα, στενοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στον τόπο όπου άφησε την τελευταία του πνοή στον Άλιμο για να παρεβρεθούν στο τρισάγιο στη μνήμη του άτυχου δημοσιογράφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Μάλιστα, στο σημείο της δολοφονίας, με πρωτοβουλία του καλού του φίλου, ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη στήθηκε μία μαρμάρινη επιγραφή στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ που τόσο ξαφνικά και άδοξα έφυγε από τη ζωή.

Πρώτη στο σημείο έφτασε η οικογένειά του, η σύζυγός του Στάθα και ο γιος του Δημήτρης οι οποίοι και εναπόθεσαν λίγα λευκά τριαντάφυλλα στο σημείο.

Το παρών όμως έδωσε και η άλλοτε στενή συνεργάτιδά του Ζήνα Κουτσελίνη η οποία συνεχίζει να μην μπορεί να πιστέψει πως ο Γιώργος δεν είναι ανάμεσά μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα τελέστηκε στον ιερό ναό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, στον Άλιμο το μνημόσυνο για τον Γιώργο Καραϊβάζ όπου επίσης παρεβρέθηκαν όλοι όσοι αγάπησαν τον αδικοχαμένο δημοσιογράφο. Ανάμεσά τους ο Πάνος Σόμπολος αλλά και πολλοί άλλοι σημαντικοί άνθρωποι που ανήκαν στο κοινωνικό και οικογενειακό περιβάλλον του αξέχαστου δημοσιογράφου.

Όλοι εύχονται σύντομα να αποδοθεί δικαιοσύνη και να βρεθούν οι ένοχοι για την εν ψυχρώ δολοφονία του.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ