Κοινωνία

Μποτιλιάρισμα αρκετών χιλιομέτρων στην Χαλκιδική

Το μποτιλιάρισμα οφείλεται σε έργα συντήρησης που εκτελούνται από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ξεκινά από το ύψος του εμπορικού κέντρου Cosmos και φτάνει μέχρι την αερογέφυρα του Ρυσίου στις παρυφές της ανηφόρας προς την Καρδία.

Τα έργα αφορούν εργασίες συντήρησης στην εν λόγω Εθνική Οδό, πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Μαΐου γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα δεδομένου ότι από σήμερα επιτρέπονται οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις των πολιτών, όπως αναφέρει το  GRTimes.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό δελτίο της ΠΚΜ, τα συνεργεία που θα απασχοληθούν είναι δύο.

Α) κοπής πρασίνου και αποκομιδής φερτών υλικών από τα ερείσματα στα δεξιά της οδού

Β) επισκευής του ασφαλτικού τάπητα τόσο στο αριστερό, όσο και στο δεξί ήμισυ της οδού Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά τη χρονική περίοδο από τις 10/05/2021 έως τις 30/05/2021, από Δευτέρα έως Παρασκευή, τις ώρες από τις 7.00 έως τις 19.00, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Κατά την υλοποίηση των εργασιών θα αποκλείεται η δεξιά ή η αριστερή λωρίδα σε βραχύ μήκος και χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την εξέλιξη τους. Οι κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται όπως προβλέπεται και σύμφωνα με τις σχετικές Αποφάσεις.

Να σημειωθεί ότι έργα κοπής πρασίνου γίνονται και έξω από τα Ν. Μουδανιά αλλά και στο ύψος του Μεσημερίου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σημεία όπου το ρεύμα με κατεύθυνση την Ν. Χαλκιδική είναι κλειστό.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ