Κοινωνία

Κηδεύεται σήμερα ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Κατσανέβας

Η κηδεία του τέως βουλευτή του ΠΑΣΟΚ θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η οικογένεια του εκλιπόντος αποφάσισε να ειπωθεί το «ύστατο χαίρε» στον Θεόδωρο Κατσανέβα με λίγους ανθρώπους στην εξόδιο ακολουθία, μπροστά στον φόβο μετάδοσης του κορωνοϊού, ο οποίος ήταν αιτία που κόπηκε το νήμα της ζωής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό παρά το ότι είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer, την Τετάρτη, 14 Απριλίου. Μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο στις 19 Απριλίου και από τις 3 Μαΐου ήταν διασωληνωμένος καθώς η κατάστασή του είχε παρουσιάσει επιδείνωση. Ο φονικός ιός τον νίκησε εν τέλει το Σάββατο 5 Μαΐου.

Ο Θόδωρος Κατσανέβας ήταν ποντιακής καταγωγής και είχε αφοσιωθεί στην ιδέα της Αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ποντίων. Αυτή τη στιγμή γίνονται από τον «Σύλλογο Ποντίων Αργοναύται - Κομνηνοί» οργανωμένες δράσεις με καταγραφή μαρτυριών, ιστορική τεκμηρίωση και ενέργειες προς στη Διεθνή Κοινότητα, σε αυτόν τον τομέα.

Η οικογένεια του Θόδωρου Κατσανέβα αποφάσισε να στηρίξει εις μνήμην του την προσπάθεια αυτή. Για όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν μαζί της, κυρίως με την παρουσία τους, τη συνέχιση του οράματός του.

Σύλλογος Ποντίων Αργοναύται - Κομνηνοί

Alpha Bank / IBAN: GR 06 0140 1160 1160 0200 2015 674

Δωρεά εις μνήμην Θεόδωρου Κατσανέβα
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ