Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 47χρονος για τον βιασμό της κόρης του

Ο 47χρονος από τη Θεσσαλονίκη που κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του προφυλακίστηκε, καθώς οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν το δικαστήριο. Ανακρίτρια και Εισαγγελέας ομόφωνα τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 47χρονος  επί δύο χρόνια βίαζε την ανήλικη θετή του κόρη. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ίδιος, απολογούμενος, αρνήθηκε την εις βάρος του κατηγορία, ισχυριζόμενος ότι δεν συνέβη τίποτα μεταξύ τους. Αναφορικά με μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που φέρεται να της έστελνε μέσω κινητού τηλεφώνου, ο κατηγορούμενος -σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά- είπε ότι η κοπέλα πήρε την συσκευή του και τα συνέταξε η ίδια, στέλνοντάς τα στο δικό της κινητό, προκειμένου να τον ενοχοποιήσει. Οι ισχυρισμοί του όμως, δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που ομόφωνα τον έκριναν προφυλακιστέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης ύστερα από καταγγελία της 18χρονης σήμερα κοπέλας στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, ο 47χρονος πατριός της, τουλάχιστον από το 2019, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, χωρίς τη συναίνεσή της, κάτι που αποπειράθηκε να πράξει εκ νέου ανήμερα του Πάσχα. Κατά την ίδια καταγγελία, η μητέρα δεν γνώριζε το παραμικρό για τον εφιάλτη που περνούσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...