Κοινωνία

Κρήτη: Δραματικό φινάλε για ζευγάρι ηλικιωμένων σε τροχαίο

Θύματα τροχαίου είναι δύο ηλικιωμένοι στην Κρήτη που αναζητούνταν εδώ και τέσσερις ημέρες και βρέθηκαν σήμερα μέσα στο όχημά τους που είχε ανατραπεί και είχε βρεθεί σε ελαιώνα.

Το ζευγάρι άνω των 80 ετών εντοπίστηκε στον δρόμο Ζάκρου-Ξερόκαμπου μέσα στο αυτοκίνητο του που είχε βρεθεί σε ελαιώνα μετά την ανατροπή του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες , τους αναζητούσαν από τη Δευτέρα.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με τέσσερις άνδρες και η ΕΛ.ΑΣ. Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τους δύο επιβαίνοντες στο όχημα, με τη γυναίκα να ανασύρεται νεκρή και τον άνδρα να τον παραλαμβάνει ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της Σητείας.

Στη διαδρομή ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή, ενώ παρά τις προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...