Κοινωνία

Στόχος εμπρηστών έγινε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στόχος εμπρηστών έγινε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη. Έκπληκτοι έμειναν οι εργαζόμενοι που πήγαν νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή (07.05.2021) για δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το ThessToday.gr η φωτιά εκδηλώθηκε σε μία ομπρέλα της καφετέριας στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Από τύχη δεν επεκτάθηκε η φωτιά στον υπόλοιπο εξοπλισμό του μαγαζιού.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας τα ξημερώματα, ενώ την υπόθεση ερευνά το ανακριτικό της πυροσβεστικής.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πάμε για σύγκρουση-Η έγκριση του Τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στην Λιβύη φέρνει πολεμική κρίση Ελλάδος-Τουρκίας;

Οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν στρατιωτικά να κεφαλοποιήσουν αυτήν την έγκριση των Λίβυων στο πεδίο κατά της Ελλάδος