Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ν. Σμύρνη: Στον εισαγγελέα ο 22χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

 

Μια 23χρονη Κινέζα στο Παλαιο Φάληρο, μια 21χρονη κοπέλα στην Ακρόπολη και μια ακόμη 27χρονη στη Νέα Σμύρνη αναγνώρισαν στο πρόσωπο του 22χρονου φοιτητή της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Αθήνας τον σάτυρο που τις ακολούθησε επιδεικνύοντας το μόριο του και στη συνέχεια αυτοϊκανοποιήθηκε σκορπώντας τον τρόμο. Ο νεαρός, έκανε το λάθος στην 4η επίθεση του εναντίον της σοπράνο στη Νέα Σμύρνη να ακουμπήσει με την παλάμη του την τζαμαρία και να αφήσει στο γυαλί την ταυτότητα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν στο σπίτι του και τα ρούχα απο το βίντεο της τελευταιας επίθεσης στη Νέα Σμύρνη που μάλιστα ανήρτησε στο Facebook η νεαρή σοπράνοκαι έτσι μαζί με τα αποτυπώματα που «κούμπωσαν» με τη δακτυλοσκόπηση σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία και τον έστειλαν στον εισαγγελέα

.Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία και τις επιθέσεις που ταυτοποιήθηκαν απο τον νεαρό σάτυρο, το πρώτο ταυτοποιημένο χτύπημα σημειώθηκε στις 6 Αυγούστου στην περιοχή της Ακρόπολης με θύμα μια 21χρονη κοπέλα. Η δεύτερη επίθεση έγινε στις 13 Αυγούστου στο Παλαιό Φάληρο, αυτή τη φορά με θυμα μια 23χρονη Κινέζα ενώ η τρίτη στις 18 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Νέας Σμύρνης όπου ο σάτυρος ακολούθησε μια 27χρονη κοπέλα και στη συνέχεια αυτοϊκανοποιήθηκε.

 

Τι λένε ο πατέρας και ο δικηγόρος του 22χρονου

Ο πατέρας του 22χρονου λίγη ώρα μετά τη σύλληψή μίλησε στο Star λέγοντας: «το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου πιστεύω ότι δεν είναι». Ακολούθως, ο πατέρας του 22χρονου επισήμανε: «Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 22χρονου δήλωσε από την πλευρά του: «Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα».

Τρεις ακόμα επιθέσεις με φερόμενο ως δράστη τον 22χρονο

Σε τρεις ακόμα επιθέσεις κατηγορείται ότι εμπλέκεται ο 22χρονος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε για παρόμοια περιστατικά σε βάρος νεαρών γυναικών που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός φερόμενος ως δράστης, με τον ίδιο τρόπο είχε παρενοχλήσει δύο κοπέλες, ηλικίας 24 και 22 ετών, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης τον περασμένο Αύγουστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τρίτη επίθεση έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης σε βάρος μιας 28χρονης.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ανακρίνουν τον 22χρονο, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ποιος είναι ο νεαρός δράστης της σεξουαλικής επίθεσης

Ο νεαρός που συνελήφθη για την σεξουαλική επίθεση στην Νέα Σμύρνη είναι 22 ετών, φοιτητής του Πανεπιστημίου του Πειραιά και γνωστός στην περιοχή της Νέας Σμύρνης καθώς έχει εργαστεί κατά περιόδους σε καφετέριες – μπαρ της περιοχής.

Οι αστυνομικοί που κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν έπειτα από τα στοιχεία που συνέλεξαν, έκαναν έρευνα και στο σπίτι του όπου σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν τα ρούχα που φορούσε το επίμαχο βράδυ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ