Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο 22χρονος που συνελήφθη

Στη σύλληψη του άνδρα που παρενοχλήσε σεξουαλικά την κοπέλα στη Νέα Σμύρνη προχώρησαν οι αστυνομικοί, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, βάσει της οποίας θα παραπεμφθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 6-5-2021 στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μετά από καταγγελία ημεδαπής, άτομο την προσέγγισε πρώτες πρωινές ώρες της 6-5-2021 κατά την επιστροφή στην οικία της, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια της στο πεδίο της γενετήσιας ζωής της.

Κατόπιν ενδελεχής έρευνας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Σμύρνης και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ταυτοποιήθηκε και στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της ανωτέρω πράξης.

Ο κατηγορούμενος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

 

 

Ποιος είναι ο συλληφθείς για την σεξουαλική επίθεση στην Νέα Σμύρνη 

 

Ο νεαρός που είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του πανεπιστήμιου του Πειραιά, είναι γνωστός στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, καθώς εργάζεται σαν σερβιτόρος σε γνωστό καφέ – μπαρ της περιοχής. Οι αστυνομικοί που κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν μετά τα στοιχεία που συνέλεξαν έκαναν έρευνα στο σπίτι του, και μάλιστα εντόπισαν τα ρούχα που φορούσε το βράδυ που ακολούθησε τη νεαρή γυναίκα.

Η κοπέλα έκανε γνωστό το περιστατικό μέσω αναρτησής της στο Facebook προκειμένου να βρεθεί ο δράστης, ενώ κατήγγειλε το περιστατικό και στην Αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος ακολούθησε την άτυχη κοπέλα τουλάχιστον για 300 μέτρα από την στάση του Τραμ στην Αιγαίου, στη Νέα Σμύρνη, μέχρι και το σπίτι της.

Άτομα που είδαν στο διαδύκτιο το βίντεο του περιστατικού, ανακάλυψαν το προφίλ του επιδειξία και εκεί... τον λούζουν με διάφορα επιθέτα, σε περισσότερα από 600 σχόλια μέχρι νωρίς το απόγευμα. 

Στα πιο χαρακτηριστικά από αυτά, γυναίκες χρήστες αναφέρουν «Εξαιτίας σου φοβόμαστε να γυρνάμε σπίτι και να περπατάμε μόνες. Ωραία ανατροφή σου έδωσαν οι γονείς σου, να κυνηγάς κοπέλες με το π... έξω.. δεν την γλίτωσες αυτή τη φορά όμως!!! αν ομως το κανεις βρες τρύπα να κρυφτείς», «Εύχομαι να βρεθούν όλοι οι όμοιοί σου», «Κρέμασμα θέλει κανονικά» και «Απορώ πως αντικρίζεις τη μάνα σου. Τις αδελφές σου τις φίλες σου ακόμα και τη κοπέλα σου. Ντροπή!!!!».

Τέλος, να αναφέρουμε πως ο 22χρονος κρατείται στην ΓΑΔΑ, όπου σχηματίζεται η δικογραφία και αύριο το πρωί θα πάει στον Εισαγγελέα.

 

«Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν είχα τα κλειδιά στο χέρι» 

 

Η νεαρή κοπέλα περιέγραψε στο LiveNews, τις στιγμές τρόμου και τα δευτερόλεπτα αγωνίας που έζησε τη νύχτα, που ο νεαρός την ακολούθησε για 300 μέτρα, μέχρι την πόρτα του σπιτιού της…

«Δεν μιλήσαμε καθόλου, δεν ανταλλάξαμε καμία λέξη, απλά ήταν από πίσω μου όλη την ώρα και εγώ απλά μπήκα μέσα στην πολυκατοικία μου γρήγορα, πάλι καλά που είχα τα κλειδιά στο χέρι δηλαδή, αλλιώς δεν ξέρω τι θα γινόταν…»…

39 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η κοπέλα έφτασε στην είσοδο της πολυκατοικίας. Έριξε λοξές ματιές προς τα πίσω και με τα κλειδιά στο χέρι χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της. Πολύ γρήγορα μπήκε στα ενδότερα και λίγα δευτερόλεπτα μετά εμφανίστηκε ο νεαρός, που όπως λέει η κοπέλα, είχε γίνει αναπάντεχα σκιά της…

Ο νεαρός φαίνεται σε βίντεο να κολλάει το πρόσωπό του στην είσοδο και όταν διαπιστώνει πως η κοπέλα έχει ανέβει στο διαμέρισμά της, να αποχωρεί. 

«Τον είδα μετά από τις κάμερες της πολυκατοικίας ότι είχε βγάλει έξω το μόριό του ας πούμε… Και τότε έπαθα ένα σοκ, γιατί δεν το είχα δει εκείνη την ώρα. Εκείνη την ώρα δεν το είδα, όχι, ήτανε πιο μακριά μου και είχε σκοτάδι, οπότε δεν το είδα» λέει.

Ο νεαρός άρχισε να την ακολουθεί από τη στάση του τραμ, περίπου 300 μέτρα από το σπίτι της. Κάθε δευτερόλεπτο εκείνες τις στιγμές, περνούσε αργά και βασανιστικά για την ίδια…

«Αρχικά γύρισα να χαιρετήσω μία φίλη μου που έφευγε και είδα έναν άνθρωπο από πίσω μου να με ακολουθεί ας πούμε και εκεί σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί ήταν αργά το βράδυ και ήμασταν μόνες μας στον δρόμο οπότε φοβήθηκα σαν γυναίκα».

Ο νεαρός φορούσε μάσκα και η κοπέλα όπως είπε στους αστυνομικούς δεν κατάφερε να τον αναγνωρίσει. Μίλησε για τον σωματότυπο και τις μάρκες των ρούχων που φορούσε και έδωσε το βίντεο ντοκουμέντο.

«Το μόνο που φαίνεται είναι τα μάτια του γιατί φοράει μάσκα. Δεν μπορώ να διακρίνω κάτι άλλο και τα παπούτσια του τα οποία είναι μάρκας γνωστής».

Στην ανάρτησή της στο διαδίκτυο, αναφέρει πως τα πράγματα για εκείνη ίσως ήταν πολύ χειρότερα αν δεν είχε κλείσει καλά την πόρτα της εισόδου, μπαίνοντας στην πολυκατοικία. Σε μια προσπάθεια να βρεθούν περισσότερα στοιχεία έγκαιρα, η κοπέλα ανέβασε το επίμαχο βίντεο στο Facebook. Οι εικόνες προκάλεσαν αναστάτωση στη Νέα Σμύρνη και όχι μόνο…

«Έχω ακούσει ότι τον έχουνε δει στο Αιγάλεω ας πούμε, λένε ότι λογικά είναι αυτός, δεν είναι 100% έτσι; Και τον έχουνε δει και σε πλατεία».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αστυνομικό τμήμα της Ν. Σμύρνης έχει κληθεί και μια δεύτερη κοπέλα να αναγνωρίσει τον συγκεκριμένο νεαρό, που έχει κάνει παρόμοια καταγγελία.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ