Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Χίος: Νεκρός εντοπίστηκε Σομαλός πρόσφυγας στην ΒΙΑΛ

Άνθρωποι και ποντίκια μένουν μαζί στη ΒΙΑΛ και με φρικτό τρόπο αποδείχθηκε ότι πεθαίνουν και μαζί. Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη 4 Μαΐου 2021, ένας 28χρονος Σομαλός πέθανε στην σκηνή του, από παθολογικά αίτια όπως φαίνεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία.

Το πρωί της Τρίτης, οι συνοριοφύλακες που εντόπισαν στην σκηνή νεκρό τον Σομαλό βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό, όσο και σοκαριστικό θέαμα. Ο νεκρός ήταν καλυμμένος από εκατοντάδες τρωκτικά που κατέτρωγαν τις σάρκες του.

Σύμφωνα με το astraparis.gr, η αστυνομία αποκλείει την εγκληματική ενέργεια, αφού δεν βρέθηκαν στοιχεία που να αποδεικνύουν το αντίθετο. Το θύμα, πάντως ήταν γνωστό και στην κοινότητα αλλά και στο προσωπικό της ΒΙΑΛ, ότι ήταν εξαρτημένο από το αλκοόλ. Ωστόσο, θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Το τραγικό περιστατικό καταδεικνύει ότι οι συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων και μεταναστών στην ΒΙΑΛ εξακολουθούν να είναι άθλιες και επιβεβαιώνει την ανάγκη να βελτιωθούν άμεσα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ