Κοινωνία

Χανιά: Η αντίδραση του γηροκομείου για την αγγελία περί πώλησης

Όπως δημοσίευσε το Flashnews.gr η ανάρτηση της αγγελίας με ημερομηνία 15/4/2021 και με φωτογραφίες από την Μονάδα, προκάλεσε το εύλογο ερώτημα για το αν οι ιδιοκτήτες της επιθυμούν να την πωλήσουν. Το μεσημέρι πάντως η ιδιοκτήτρια διέψευσε κατηγορηματικά πως πωλείται το γηροκομείο.

«Αυτή η αγγελία είναι πολύ παλιά. Δεν ισχύει. Δεν πουλάμε την μονάδα. Δεν ξέρω γιατί έχει αυτή την ημερομηνία. Κάποιος βρήκε παλιά αγγελία που είχαμε και την έκανε σημερινή. Ούτε ανακαίνιση κάναμε το 2018, πέρα απο ένα βάψιμο» είπε στο flashnews.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Μονάδας κ. Νίκος Ρουσόπουλος, είδε την συγκεκριμένη ανάρτηση στο site αγγελιών και έδωσε περισσότερες διευκρινήσεις. «Υπήρχε μια αγγελία που είχε δημοσιευθεί περίπου προ 6 ετών και ξαφνικά μαθαίνουμε πως βγήκε μια αγγελία με ημερομηνία 15/4, η οποία βεβαίως είναι παντελώς ψευδής, δεν έχει καμία σχέση, το ακίνητο δεν πωλείται και βεβαίως προχωράμε κανονικά στον αγώνα μας.

Κάποιος παραποίησε την συγκεκριμένη αγγελία και βεβαίως θα απευθυνθούμε αρμοδίως στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να δούμε από ποιόν έχει γίνει η συγκεκριμένη παραποίηση.» Σε ότι αφορά στην πορεία των ερευνών από τις Εισαγγελικές αρχές, ο κ. Ρουσόπουλος ανέφερε: «Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη ότι τελικά η έρευνα θα καταλήξει σε συμπεράσματα τα οποία δικαιώνουν πλήρως τις θέσεις μας, διότι μέχρι σήμερα έχουν δικαιωθεί πλήρως όλες οι θέσεις μας.»

Η επίμαχη αγγελία 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην συγκεκριμένη αγγελία φαινόταν να πωλείται ένα «ξενοδοχείο» με εμβαδό 1.100 τ.μ στην τιμή των 3.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με την περιγραφή του ακινήτου, βρίσκεται στην Σούδα, σε οικόπεδο 3.800 τ.μ, κατασκευάστηκε το 2009, ανακαινίστηκε το 2018 και διαθέτει 16 δωμάτια με 48 κλίνες.

Μάλιστα επισημαίνεται πως «βρίσκεται σε καταπληκτική τοποθεσία με πανοραμική απεριόριστη θέα θάλασσα και του κόλπου. Η επιχείρηση σήμερα λειτουργεί με 100% πληρότητα και προσφέρει δυνατότητα σύντομης απόσβεσης της επένδυσης». Η συγκεκριμένη περιγραφή στην αγγελία, ταιριάζει με τον οίκο ευγηρίας ο οποίος βρίσκεται στην δίνη ερευνών της Δικαιοσύνης και καταγγελιών και ειδικά οι ίδιες φωτογραφίες που συνοδεύουν την αγγελία, υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του εν λόγω οίκου ευγηρίας μετά την ανακαίνιση του 2018.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...