Κοινωνία

Τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Σε κρίσιμη κατάσταση η 32χρονη

Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων η 32χρονη που ενεπλάκη με τον σύζυγό της σε τροχαίο επί του ΒΟΑΚ, στο ύψος του Μπαλί Ρεθύμνου.

Η 32χρονη νοσηλεύεται ήδη για δύο 24ωρα. Η διευθύντρια της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων Ευδοκία Πάνου ανέφερε ότι είναι νωρίς ακόμη για να υπάρξει πρόβλεψη. Η κοπέλα έχει «χτυπήματα στο κεφάλι, στον θώρακα, στην κοιλιά και στα οστά. Από τον νέο απεικονιστικό έλεγχο που υποβλήθηκε σήμερα, φάνηκε ότι παραμένει σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση».

Τις επόμενες δύο με τρεις ημέρες θα υπάρξει μια πιο βέβαιη εικόνα, σχετικά με την πορεία της υγείας της 32χρονης, ωστόσο όπως επεσήμανε η κα Πάνου, θα πρέπει να ξυπνήσει από την καταστολή, για να διαπιστωθούν τα τραύματα του εγκεφάλου της.
Η γυναίκα άντεξε μάλιστα 4 με 5 ημέρες, λίγα μέτρα κοντά στον σύζυγό της, με διαλυμένο σπλήνα. «Ο κάθε ασθενής είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος, είχε έναν σπλήνα σχεδόν διαλυμένο και όντως άντεξε τόσες μέρες» ανέφερε η κυρία Πάνου.


Τι έδειξε η νεκροψία για τον 42χρονο σύζυγό της Νάθαν



Κι ενώ η 32χρονη δίνει κρίσιμη μάχη για τη ζωή της, ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή του 42χρονου συζύγου της, Νάθαν, που σκοτώθηκε στο δυστύχημα.

Ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης κατέληξε ότι ο θάνατος του 42χρονου προήλθε από κακώσεις ήπατος και κοιλίας, οι οποίες οδήγησαν σε εσωτερική αιμορραγία.

«Η σορός του βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, γεγονός που οφείλεται στις υψηλές θερμοκρασίες που προηγήθηκαν. Το ατύχημα το προσδιορίζουμε, κατά προσέγγιση, στις 12 – 13 Απριλίου, ενώ αναφορικά με την ώρα θανάτου, δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Υπολογίζεται όμως ότι έφυγε από την ζωή 2 με 3 ώρες μετά το ατύχημα», ανέφερε ο κ. Μπελιβάνης.
 


Το χρονικό του δυστυχήματος
 


Ο Νάθαν και η ουκρανικής καταγωγής Βετα ξεκίνησαν από την Ιεράπετρα, όπου διέμεναν, με προορισμό τα Χανιά, για να ολοκληρώσουν την αγοραπωλησία ενός τζιπ, όταν ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Ωστόσο το ζευγάρι καθυστερούσε να επιστρέψει, προκαλώντας την ανησυχία των φίλων του. Ο πατέρας του Νάθαν είχε επικοινωνήσει τελευταία φορά με τον γιο του στις 12 Απριλίου και δήλωσε την εξαφάνισή του στο Α.Τ. Πηλίου.


Οι φίλοι τους που γνώριζαν για το ταξίδι αυτό άρχισαν να τους αναζητούν ακολουθώντας την πιθανή διαδρομή τους με τη μοτοσικλέτα τους. Μετά από την αγωνιώδη αναζήτηση βρέθηκε η σορός του 42χρονου και η 32χρονη, λίγα μέτρα κοντά του. Ως χρόνος θανάτου του Νάθαν θεωρείται η 12η ή η 13η Απριλίου. Ο θάνατός του εκτιμάται ότι δεν ήταν ακαριαίος, ενώ οι αρχές τους εντόπισαν 4-5 ημέρες μετά, με την 32χρονη να είναι λίγα μέτρα μακριά από το άψυχο σώμα του συζύγου της.

Αμέσως η Σβέτα διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...