Κοινωνία

"Θρίλερ" στην Πάτρα: Βρέθηκε πτώμα στο παλιό λιμάνι

Συναγερμός σήμανε στην Πάτρα, καθώς το πτώμα ενός 40χρονου βρέθηκε να επιπλέει το πρωί της Κυριακής (18.04.2021) στην θάλασσα κοντά στην πύλη 1 του λιμανιού , στο ύψος της Γούναρη (μεταξύ πύλης 1 και μώλου). Το πτώμα περισυνέλεξε πλήρωμα με πλωτό σκάφος του Λιμενικού. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο θάνατός του είχε επέλθει τις τελευταίες ώρες.

Tο πτώμα του άνδρα είχαν εντοπίσει το πρωί περαστικοί που έκαναν βόλτα στο Λιμάνι και αμέσως ειδοποίησαν το Λιμενικό και την Αστυνομία. Άμεσα στο σημείο έφτασε και πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

su25-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Καταστροφικό εναέριο ατύχημα πάνω από την Ουκρανία! Ρωσικό Su-25 «κατέρριψε» κατά λάθος άλλο ρωσικό Su-25 που πετούσε δίπλα του -Δείτε το βίντεο

Ένα τρομερό ατύχημα συνέβη εχθές πάνω από το Ντονιέτσκ, με αποτέλεσμα την καταστροφή ενός ρωσικού επιθετικού...