Κοινωνία

Φοιτητές απέκλεισαν την Πρυτανεία του ΑΠΘ

Την Πρυτανεία του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης απέκλεισαν σήμερα το πρωί μέλη φοιτητικών παρατάξεων, τοποθετώντας πανό στην είσοδο της πόρτας με το οποίο εξέφρασαν τη διαφωνία τους στην εφαρμογή του μεταρρυθμιστικού νόμου για τα Πανεπιστήμια.

Σύμφωνα με το thestival.gr sτον αποκλεισμό της Πρυτανείας του ΑΠΘ συμμετέχουν φοιτητικοί σύλλογοι Γεωπονίας, Νομικής, Πολιτικών Μηχανικών, Χωροταξίας και Ανάπτυξης, Δασολογίας, Πληροφορικής, Ιστορικού – Αρχαιολογικού, Γαλλικού, Φιλολογικού, Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής, Ιατρικής, ΤΕΦΑΑ, Αγγλικού και του ΣΟΦΕΘ, στο πλαίσιο της πανελλαδικής μέρας εργαζομένων στα πανεπιστήμια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι φοιτητές έχουν τοποθετήσει πανό στην είσοδο του κτιρίου διοίκησης. «Όχι στον νόμο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη» και «έξω από τα ΜΑΤ από τις σχολές» αναφέρουν μεταξύ άλλων τα πανό των φοιτητών.

Οι φοιτητές θα συμμετέχουν σε εκδήλωση των φοιτητικών συλλόγων από κοινού με τους εργαζόμενους του ΑΠΘ, του ΠΑΜΑΚ και του ΔΙΠΑΕ για τις εξελίξεις στην ανώτατη εκπαίδευση στις 12.00 μπροστά από την πρυτανεία του ΑΠΘ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης