Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη διακινητής – Έκρυβε μετανάστες στο πορτ-μπαγκάζ

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, 26χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, χθες (09-04-2021) το μεσημέρι στην Επαρχιακή Οδό Σοχού – Βαγιοχωρίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, που οδηγούσε ο 26χρονος, δε συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας παράλληλα επικίνδυνους ελιγμούς.
Στη συνέχεια, ακινητοποίησε το παραπάνω όχημα στο Σχολάρι, και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.
Έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, στο χώρο των αποσκευών, δύο (2) αλλοδαποί, που στερούνταν εγγράφων για τη διαμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Επίσης, αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας συνέλαβαν εχθές(09-04-2021) 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος ενέχεται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.
Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 09-04-2021 σε περιοχή της Τούμπας, ο συλληφθείς παρέλαβε άτομα που νωρίτερα αποβιβάστηκαν από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τους κατεύθυνε προς την είσοδο οικοδομής.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε συνελήφθη ο 20χρονος και δύο (2) παράτυποι μετανάστες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ