Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ στον Άλιμο.

Ο δημοσιογράφος ήταν έξω από το σπίτι του όταν ένα μηχανάκι με δύο άτομα πέρασε από δίπλα του και τον πυροβόλησε.

Τα άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι πυροβόλησαν έξι φορές τον Γιώργο Καραϊβάζ την στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό του.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έχει συγκλονίσει όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο και έχει μόνο. Ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης έπεσε νεκρός μετά από δολοφονική ενέδρα έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Οι δράστες του έριξαν τουλάχιστον 6 σφαίρες, ενώ άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για 17. Από ό, τι φαίνεται τα δύο άτομα που επέβαιναν σε σκούτερ, κατά τις πρώτες πληροφορίες, χρησιμοποίησαν σιγαστήρα.

Το έγκλημα έγινε στην οδό Ανίνου στον 'Άλιμο.

Στο σημείο βρέθηκαν 17 κάλυκες και εικάζεται ότι το όπλο είχε σιγαστήρα.

Ο ένας από τους δυο δράστες φορούσε στρατιωτικά ρούχα και το σημείο έξω από το σπίτι του Γιώργου Καραϊβάζ έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έχει σπεύσει ιατροδικαστής.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τρομοκρατική επίθεση, ενώ οι δράστες χαρακτηρίζονται από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ως επαγγελματίες δολοφόνοι.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, ενώ σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία επικρατεί «παγωμάρα» και θλίψη για τον άδικο θάνατο ένος αξιοπρεπούς συναδέλφου, ενός ρεπόρτερ με ήθος, ενός καλού συναδέλφου.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Αστυνομικός ρεπόρτερ από τη δεκαετία του 1990 στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, αποχώρησε το 2017 και μετακόμισε στο κανάλι του STAR. Συνεργάτης επί σειρά ετών με την εφημερίδα «ΕΛΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», άφησε το δικό του στίγμα στο αστυνομικό ρεπορτάζ επί σειρά ετών.

Φωτογραφίες από το σημείο

Στο σημείο της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, έχουν σπεύσει αξιωματικοί της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής για να συλλέξουν στοιχεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Επίσης, γίνονται εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης για να εντοπίσουν κάποιο όχημα που ενδεχομένως επιβαίνουν οι δράστες.

Επίσης, συλλέγουν μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες, κατοίκους από την περιοχή προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπήρξαν ύποπτες κινήσεις που μπορεί να παραπέμπουν στους δράστες της δολοφονικής ενέδρας του Γιώργου Καραϊβάζ. Η Αστυνομία τις επόμενες ώρες θα αναζητήσει και πλάνα από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή και μπορεί να έχουν «πιάσει» τη δολοφονία.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...