Κοινωνία

Οι νοσοκομειακοί καλούν σε συγκεντρώσεις τον λαό της Θεσσαλονίκης

Χαρακτηριστικά η ΕΝΙΘ αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Καλούμε τους υγειονομικούς και τον λαό της Θεσσαλονίκης, μέσα από τα σωματεία τους, να οργανώσουν και να συμμετέχουν σε πολύμορφες συμβολικές κινητοποιήσεις, στις πύλες των νοσοκομείων την Τετάρτη 7/4, παγκόσμια μέρα για την υγεία», γράφει ο Γιάννης Καλύβας.

«Καλούμε την Τετάρτη 7/4 σε στάση εργασίας 08:00-11:00 και συμμετοχή σε κεντρική κινητοποίηση στις 9:00 στην πύλη του Ιπποκρατείου, τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας. Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις σε όποιο νοσοκομείο ληφθεί απόφαση από το σωματείο εργαζομένων» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα Τρίτη, 6 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη ανακοινώθηκαν 622 νέα κρούσματα κορονοϊού και η κατάσταση στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας της πόλης είναι οριακή.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο το ίδιο σωματείο καλούσε τους Θεσσαλονικείς να πάρουν μέρος στις διαδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Τότε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, είχε ζητήσει τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί πιθανή τέλεση αδικήματος από την πρόεδρο της ΕΝΙΘ, Δάφνη Κατσίμπα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ