παιδί καραντίνα
Κοινωνία

Παιδί χάνει θεραπεία σοβαρής ασθένειας λόγω καραντίνας από λάθος σε τεστ

Παιδί με σοβαρό πρόβλημα υγείας από τις Αρχάνες , καθυστερεί την κρίσιμη  θεραπεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου,  καθώς  τα rapid tests  στην οικογένεια του έδωσαν αμφίβολο θετικό , δηλώθηκαν ως τέτοια σε ΕΟΔΥ και Πολιτική Προστασία , θέτοντας όλη την οικογένεια και τις επαφές της σε αυστηρή καραντίνα.

Στην συνέχεια από το Κέντρο Υγείας όπου υποβλήθηκαν σε μοριακά tests , όλα βγήκαν αρνητικά, ωστόσο οι αρμόδιοι φορείς τους δήλωσαν ότι από την στιγμή που στα rapid δηλώθηκαν θετικοί , δεν μπορούν να αλλάξουν με το αρνητικό μοριακό αποτέλεσμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό έχει ως συνέπεια, όπως δήλωσε η μητέρα του παιδιού στον 98.4  να καθυστερεί η κρίσιμη  θεραπεία του παιδιού, για ασθένεια που αντιμετωπίζει, αφού δεν μπορεί λόγω της καραντίνας να πάει στο ΠΑΓΝΗ στο προγραμματισμένο ραντεβού, παρά τα αρνητικά μοριακά tests.

Λύση φαίνεται να δίνει η παρέμβαση της τοπικής υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας , μετά την καταγγελία, με ένα νέο τυπικό rapid test,  ώστε να απεγκλωβιστεί η οικογένεια από την καραντίνα και να συνεχιστεί η θεραπεία του παιδιού.

Ακούστε όλα όσα ειπώθηκαν στην διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής στον 98.4 με τον Γιώργο Σαχίνη:

https://youtu.be/IvdKhMqXkwI

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...