Κοινωνία

Υπόθεση Λιγνάδη: Νέα καταγγελία για βιασμό στην ανακρίτρια

Και τέταρτη καταγγελία για βιασμό έφθασε στα χέρια της 19ης ανακρίτριας που ερευνά την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ έχει ήδη ολοκληρωθεί η έρευνα για την προηγούμενη καταγγελία που αφορά την ίδια υπόθεση.

Όπως περιγράφει, ο 24χρονος σήμερα καταγγέλλων, ο κατηγορούμενος τον προσέγγισε στο κέντρο της Αθήνας και από εκεί οδηγήθηκε στο σπίτι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποστήριξε ότι:

Αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα

Δεν είχε πού να μείνει και ο Δημήτρης Λιγνάδης τού πρότεινε να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του.

Ο καταγγέλλων υποστήριξε, επίσης, ότι έμεινε για μερικούς μήνες στο σπίτι του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού, ο οποίος σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, τον βίασε δύο φορές . Η καταγγελία, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ φέρει χρόνο τέλεσης το 2014 όταν ο καταγγέλλων ήταν 17 ετών .

Εντωμεταξύ σε νέα δήλωση προχώρησε σήμερα ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: “η κυρία ανακριτής με μια δικαιολογία που εκθέτει την δικαιοσύνη, εδώ και πάρα πολλές ημέρες δεν μας δίνει αντίγραφα των ανακριτικών πράξεων που διενεργεί με την δικαιολογία ότι δεν προλαβαίνει από την πολλή δουλειά που έχει να βγάλει φωτοτυπίες των ανακριτικών πράξεων”.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε παράλληλα με την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής έρευνας για την τρίτη μήνυση για βιασμό, που είχε κατατεθεί σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος από τις φυλακές Τρίπολης έδωσε εξηγήσεις στην αστυνομία και αρνήθηκε την ενοχή του.

Ο 3ος μηνυτής είναι Έλληνας που δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και ο οποίος υποστηρίζει ότι ο γνωστός σκηνοθέτης, τον βίασε το 2018. Ο σχετικός φάκελος βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει αν θα ασκήσει νέα δίωξη εις βάρος του ηθοποιού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...