αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
Κοινωνία

Συνελήφθη για εισαγωγή κοκκαΐνης 50χρονος στο «Ελ. Βενιζέλος»

Ένας 50χρονος αλλοδαπός συνελήφθη  το απόγευμα της Κυριακής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Διώξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής,  στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο 50χρονος προσπάθησε να εισάγει στη χώρα 1.080 γραμμάρια κοκκαΐνης με τη μέθοδο της κατάποσης. 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ «αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπ εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, από χώρες τη Αφρικής, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενος από τη Γουινέα, μέσω Γαλλίας.

Ο 50χρονος μετέφερε, δια της μεθόδου της καταπόσεως, ποσότητα κοκαΐνης σε - 8- αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους -1.080- γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκαν -2- κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Netanyahu
Μέση Ανατολή 0

Πυροβολούν τα πόδια τους στο Ισραήλ; Βαφτίζουν την Τουρκία «νέο Ιράν» και οι Βρετανοί τους προειδοποιούν για το απόλυτο γεωπολιτικό χαρακίρι!

Η σταθερότητα στη Μέση Ανατολή κρέμεται σε μια λεπτή κλωστή με τις σχέσεις Ισραήλ και Τουρκίας να κρίνουν το αύριο