Κοινωνία

Βόλος: 30χρονος παρενοχλούσε ανήλικους αθλητές

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 30χρονο, ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε ανήλικους αθλητές, ακόμα και κάτω των 15 ετών στον Βόλο.

Οι καταγγελίες γονέων σε βάρος του πρώην φροντιστή ακαδημίας ποδοσφαίρου στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας έχουν φθάσει τις τέσσερις, ενώ ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία.

Ο 30χρονος φέρεται μάλιστα να προχωρούσε μέχρι και σε ανήθικες προτάσεις, στέλνοντας ακατάλληλες φωτογραφίες στους ανήλικους.

Ο πρώτος γονέας παιδιού που ανήκει στο σωματείο στο οποίο εργαζόταν ο ύποπτος, μίλησε στο «Magnesiasports», αποκαλύπτοντας πως από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε, τόσο στους υπεύθυνους του συλλόγου, όσο και στις Αρχές την παρενόχληση του γιου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το παιδί ενημέρωσε αρχικά τη μητέρα του και αυτή με τη σειρά της ενημέρωσε εμένα για να κινηθούμε άμεσα» ανέφερε ο πατέρας του ανήλικου, ηλικίας κάτω των 15 ετών.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο γιος του δεχόταν μηνύματα με ακατάλληλο περιεχόμενο για έναν τουλάχιστον μήνα από τον πρώην φροντιστή του συλλόγου.

«Του έστελνε φωτογραφίες του μέσω Instagram και δεν δίστασε μάλιστα να ζητήσει και από το παιδί ανάλογες εικόνες. Ωστόσο ο γιος μου δεν του έστειλε κάτι. Αυτή η κατάσταση κράτησε για έναν περίπου μήνα, και μάλιστα ο φροντιστής τού έκανε και διάφορες προτάσεις, σεξουαλικού περιεχομένου», πρόσθεσε ο πατέρας του ανήλικου αθλητή.

Τότε ήταν που ο γιος του φοβήθηκε και ενημέρωσε αρχικά τη μητέρα του, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν και να καταγγείλουν το περιστατικό στις Αρχές.

Ο πατέρας του παιδιού διαπίστωσε μάλιστα ότι τα μέλη του συλλόγου είχαν κινηθεί ήδη εναντίον του φροντιστή.

«Μου είπαν μάλιστα οι εκπρόσωποι του συλλόγου ότι είχαν ήδη ξεκινήσει διαδικασία με ενημέρωση της Αστυνομίας, και από την πλευρά τους με στήριξαν και με παρότρυναν να προχωρήσουμε σε όλες τις προβλεπόμενες και ανάλογες κινήσεις, όπως και κάναμε» σημείωσε.

Την ίδια ώρα, μπορεί ο ανήλικος να μην έκανε λόγο για άλλη περίεργη συμπεριφορά εντός των αποδυτηρίων, ωστόσο φέρεται να υπάρχουν και άλλες καταγγελίες σε βάρος του 30χρονου.

«Υπάρχουν και άλλα παιδιά και γονείς που καταγγέλλουν διάφορα παρόμοια πράγματα από την πλευρά του συγκεκριμένου ατόμου» ανέφερε ο πατέρας.

Η υπόθεση έχει πάντως πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, αφού οι Αρχές έχουν κατασχέσει ηλεκτρονικό εξοπλισμό του υπόπτου, ενώ αναμένεται να ερευνηθούν και οι λογαριασμοί του στα social media, προκειμένου να εξακριβωθεί αν έχει προσεγγίσει και άλλους ανήλικους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...